Start - Om biltransporter

Vi transporterar i stort sett alla slags fordon, som personbilar, hyrbilar, minibussar, testbilar, jeepar, lätta lastbilar, tunga lastbilar, batteridöda bilar, krockade bilar, traktorer, tävlingsbilar, båtar, maskiner, utställningsbilar, minigrävare, släp, husvagnar, sportbilar, elbilar, motorcyklar, mopeder, vans, pickuper, amerikanska bilar och klassiska bilar.

Biltransporter inrikes

Vi trafikerar dagligen en stor del av Sverige och är strategiskt stationerade över hela landet för snabba och flexibla transporter. Vi har över 40 ekipage som utgår från 8 orter runt om i Sverige (Malmö, Falkenberg, Halmstad, Göteborg, Örebro, Växjö, Stockholm och Luleå). Vi har Terminaler med möjlighet till fordonsförvaring på 7 orter i Sverige och kan även erbjuda fordonsförvaring (Malmö, Falkenberg, Göteborg, Växjö, Örebro, Stockholm och Luleå). Våra lastbilar är utrustade med vinsch, starthjälp samt övrig utrustning som möjliggör lastning av krockade bilar eller bilar som inte går att starta.

Biltransporter utrikes

För tillfället erbjuder vi transporter av styckebilar i Sverige, Norge, Danmark och England med öppna transportbilar. Men bokar du ett helt ekipage kan vi ordna transporter i hela Europa med både öppna och täckta transportbilar. T.ex. i samband med eventresor till racerbanor eller transporter till testbanor och mässor.

I trygga händer sedan 1999
Eurotransports biltransporter

Sportbilar / täckta transporter

Porsche, Lamborghini, Ferrari, Jaguar, Tesla, Aston Martin, Bugatti, Maserati, Koenigsegg, Dodge Viper. Listan kan göras lång och Eurotransport har kört dem alla. Bland annat är vi stolta transportörer av sportbilar i samband med Gumball 3000.

Om du vill transportera ditt fordon med en täckt transport kan du som ställer lite extra höga krav känna dig trygg och säker under transporten, eftersom godset är helt avskärmat från yttre påverkan. Vi kan erbjuda sådana transporter med ett släp som har plats för en bil. I vårt täcka släp transporterar vi exklusiva bilar, testbilar, motorcyklar, veteranbilar, utställningsbilar, mopeder etc.
Välkommen med din prisförfrågan till kundtjanst@eurotransport.se

• Används oftast av entusiaster. Vi rekommenderar alla som är rädda om sina
bilar att transportera dem täckta.
• Skyddar bilen från väder, vind och långa fingrar.
• Skonar kopplingen.
• Körs av speciellt utbildad personal.
• Tidspassning vid lastning och lossning.
• Inga uppdrag är för svåra eller krångliga.
Sportbilar / täckta transporter

Lokaltransporter

Vi utför närtransporter i hela Sverige. I Malmö, Göteborg, Stockholm och Norrland använder vi mindre transportbilar för bästa effektivitet.

Biltransport Malmö

I Malmö ligger vår Terminal i området Jägersro, inte långt ifrån Jägersro Trav och Galopp. Förutom lokalkontor för Eurotransport bedrivs även bärgningsverksamhet för Assistancekåren. Lokalbilarna i Malmö täcker dagligen området från Helsingborg och Landskrona i Norr, Hörby i Öst och Ystad i Syd.

Biltransport Göteborg

I Göteborg utgår biltransportbilarna som kör lokalt från Terminalen på Hildedalsgatan på Hisingen nära köpcentret Backaplan. Eurotransport-kontoret (som även bedriver bärgningsverksamhet genom Assistancekåren) hittar du i samma fastighet som Lundby Tryckeri och Café 20, och entrén ligger på gaveln. Visste du att namnet Hildedalsgatan endast finns i Göteborg! Lokalbilarna i Göteborg trafikerar dagligen hela Stor-Göteborg från Kungälv och Surte i Norr till Alingsås, Borås och Landvetter i Öst till Kungsbacka och Varberg i Syd.
Lokaltransporter i Göteborg - Volvo Museum Arendal Skans
Lokaltransporter i Göteborg - Volvo Museum Arendal Skans

Biltransport Stockholm

I Kungsängen vid vackra Mälaren straxt väster om Stockholm ligger Eurotransports huvudkontor och Stockholmsterminal. I Stockholm utförs lokaltransporterna dagligen med 5-6 biltransportbilar där dom mindre lastar 5 bilar och dom större lastar 8 personbilar. Dessa täcker området från Bålsta, Bro, Kungsängen och Ekerö i väst till Åkersberga, Gustavsberg och Värmdö i Öst och Nynäshamn, Kungens Kurva och Södertälje i Syd.
Lokaltransporter i Stockholm - Kungsträdgården
Lokaltransporter i Stockholm - Kungsträdgården

Biltransport Luleå

Från vår Terminal i Luleå ett stenkast ifrån Luleå Tekniska Universitet utgår lokalbilarna som täcker området i Norrland. Även här delas kontoret med Assistancekåren. Mellan Boden, Luleå och Piteå kör vi dagligen och till områden kring Kiruna, Gällivare och Kalix några gånger i veckan.

Begagnade bilar

Eurotransport är störst i Sverige på transporter av begagnade bilar. Oavsett om du bara behöver en lokaltransport eller har köpt en bil via t.ex. blocket.se eller bytbil.com långväga hemifrån, kan det många gånger vara lönsamt att höra av sig till oss. Vi kör dagligen biltransporter mellan Sundsvall, Stockholm, Malmö och Göteborg och till och från Luleå några gånger i veckan.
Hör gärna av er till oss för prisförfrågan.
Begagnade bilar

Nya bilar

Eurotransport transporterar dagligen nya bilar från tillverkare ut till handlare.
Nya bilar

Specialfordon

Vi fraktar alla slags fordon. Inget fordon är för litet och få är för stora. Oavsett om det är en släpkärra eller som syns här till höger, ett komplett sightseeingtåg, så har vi de rätta resurserna.
Specialfordon

Krockade bilar

Då alla våra lastbilar är utrustade med vinsch har vi möjlighet att lasta både krockade och defekta fordon.
Krockade bilar

MC, ATV, mopeder, mopedbilar och elbilar

Motorcyklar, mopedbilar, Clubcars, och andra slags fordon tillhör också vår vardag att transportera.
MC, ATV, mopeder, mopedbilar och elbilar

Husbilar, husvagnar och släpvagnar

Våra chaufförer har lång erfarenhet när det gäller transporter av både husvagnar och husbilar. Genom att vi kontinuerligt kör dessa fordon för ett antal handlare i Sverige, kan vi erbjuda dessa transporter till dig.

Bilden visar här hur vi smidigt kan få med en Hobby 650 och två stycken Hobby 560 på ett lass.
Husbilar, husvagnar och släpvagnar

Traktorer

Vi har stor erfarenhet av att frakta jordbruksredskap, jordbruksmaskiner och traktorer. Även transport av grönytemaskiner, vinterhållningsmaskiner och liknande entrepenadmaskiner tillhör vår vardag.

Till höger syns två Massey Ferguson traktorer tillsammans med en larvburen Volvo grävmaskin.
Traktorer

Båtar

När det gäller transport av båtar har vi helhetslösningen. Om båten står på en båttrailer har vi möjlighet att vinscha upp den på våra bilar. På bilden till höger ligger båten i en vagga. Då har vi bilar med helt plant flak för att enkelt kunna trucklasta den.
Båtar

Lastbilar

Med våra specialtrailers kan vi lasta upp till 36 ton. Detta ger oss möjlighet att transportera lastbilar, grävmaskiner, hjullastare, och andra stora maskiner.

Här syns ett exempel, där vi har lastat en Ford Euro Cargo samt en Scania P93.
Lastbilar