Boka biltransport

För att underlätta för dig både att beställa och ha kontroll över dina bokningar har vi utvecklat vår kundportal ytterligare. Det som tidigare kallades webbokning har alltså försvunnit och ersatts med den nya kundportalen.

Hur du gör för att boka en biltransport

För att kunna boka en transport kan ni enkelt skicka ett e-postmeddelande till kundtjanst@eurotransport.se, med information om avsändare och mottagare - adress, kontaktperson och kontaktuppgifter på båda orterna. Skriv även med information om fordonet - registreringsnummer, märke, modell.
Är ni återkommande kunder kan ni få tillgång till vår kundportal. För att få det skickar ni en förfrågan till ovan nämnda e-postadress, så lägger vi upp ett konto åt er, och därefter återkommer vi med era inloggningsuppgifter.
Fördelarna med ett personligt inlogg är att ni då enkelt kan följa status på er pågående transport, samt se er bokningshistorik.

Prisförfrågan

För prisförfrågan använd istället prisfrågeformuläret som du hittar här.

Utrikestransporter

För tillfället erbjuder vi transporter av styckebilar inom Skandinavien med öppna transportbilar. Men bokar du ett helt ekipage kan vi ordna transporter i hela Europa med både öppna och täckta transportbilar. T.ex. i samband med eventresor till racerbanor eller transporter till testbanor och mässor.

Allmänna leveransvillkor

Vi har uppdaterat våra allmänna leveransvillkor och förtydligat ansvarsfördelningen och händelseförloppen när vi t.ex. inte får tag på avsändaren samt förutsättningar för lastning och lossning vid ankomst till lastplatsen.
Läs gärna igenom våra allmänna leveransvillkor (pdf), där står allt för att ni ska få en problemfri transportupplevelse.

Portalen har flyttat!

Portalen har flyttat från webbsidan till en egen domän och blivit uppgraderad. Vi har nu stängt ner den gamla portalen. För att komma vidare till portalen ska du klicka på en av länkarna nedan.

Om du har frågor får du gärna kontakta kundtjänsten via kundtjanst@eurotransport.se.

Länkar till de nya portalerna
https://portal.eurotransport.se
https://portal.hmta.se