Start - Arbeta hos oss

Om du ser att du skulle kunna tillföra din kompetens och arbetslust till Eurotransports organisation får du gärna skicka in en spontanansökan. Vi tar emot ansökningar för både chaufförer, kundtjänst-, terminal och trafiklednings- medarbetare.
För tillfället är sannolikheten att få jobb störst för dig som redan är eller håller på att utbilda dig till chaufför.

Chaufförer med C & CE behörigheter

Om du har C eller CE behörighet och har ett intresse för bilar är vi väldigt intresserade att komma i kontakt med dig. Vi har idag ett 50-tal ekipage där den största andelen är anpassade för fjärrtrafik, och har hela Sverige som arbetsområde.
I Storstadsområdena har vi även kortare fordon som får framföras med C behörighet.
Arbetet som chaufför för Eurotransport är både utvecklande och stundtals utmanande men även belönande.

Åkerier och organisationsstruktur

Organisationsstrukturen skulle man kunna beskriva som en paraplyorganisation där Eurotransport är i mitten. Som chaufför på Eurotransport är du anställd hos en av de åkare som utför transportuppdraget inom organisationen.
Åkarna är strategiskt placerade i olika delar av Sverige och med stor sannolikhet kommer den åkare som är geografiskt närmast dig vara din potentiella arbetsgivare.
Åkarna och speditionen är bundna till varandra med ömsesidiga avtal och du kommer vara en stor kugge i ditt lokalt förankrade åkeri.
Vi har valt det här sättet att arbeta på eftersom vi tror på att du som medarbetare är den viktigaste resursen vi har, med en lokal förankring säkerställer vi att din röst hörs och att du är en del av den Eurotransportanda medarbetare emellan vi månar om.

Arbetsansökan

Om du är intresserad av att arbeta inom organisationen ber vi dig att fylla i formuläret till höger. Den ansökan du fyller i kommer att skickas ut till samtliga åkare i organisationen och även speditionen (när det gäller kontorsmedarbetare). Om speditionen eller någon av våra åkare har en vakant tjänst, kommer du att bli kontaktad av den avdelning som är intresserad.
Tjänst
Vilken tjänst du är intresserad av i din ansökan.
Chaufför
Kundtjänst
Terminal
Trafikledning
Namn
Fullständigt namn.
Mobil
Mobilnummer som vi kan nå dig på.
E-post
E-postadress så vi kan kontakta dig om din profil är intressant.
Kommun / Postort
Kommun / ort där du är folkbokförd (bor permanent).
Personligt meddelande
För att vi ska kunna behandla ansökan behöver du skriva ett personligt meddelande. Du bestämmer själv innehållet men det måste vara minst 200 och maximalt 2000 tecken långt.
Personuppgifter & integritet
Jag godkänner härmed att Eurotransport och åkerierna som utför transporter åt Eurotransport har rätt att spara mina uppgifter i 6 månader. Efter 6 månader raderas uppgifterna och du måste skicka in en ny ansökan. Läs gärna mer under GDPR & integritet.
Jag accepterar villkoren och vill skicka in min ansökan.